Uitleg AfterPay: Achteraf betalen voor Nederlandse Consumenten

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

Het is voor Nederlandse consumenten bij klokkenconcurrent.nl mogelijk om een bestelling achter af te betalen binnen 14 dagen na uitlevering van de bestelling. Dit is mogelijk via AfterPay, AfterPay voert voor klokkenconcurrent.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App en website kunt inzien en betalen. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf de computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij klokkenconcurrent.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 500,-.

Het is alleen mogelijk om met AfterPay te betalen wanneer u uw bestelling via onze webshop plaatst en kiest voor de betaalmethode AfterPay. Voor deze betaalmethode worden door ons geen extra kosten in rekening gebracht.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

U kunt voor vragen over AfterPay altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar hun website via de volgende link: meer informatie AfterPay