Radio controlled klokken

Producten 1-30 van 252

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Radio controlled klokken

De collectie radio controlled klokken bestaat uit ruim 250 verschillende soorten die zowel in klassieke als moderne uitvoeringen worden ontworpen. Het voordeel van een radio controlled klok is dat deze een uurwerk heeft dat werkt op het signaal van een atoomklok. Deze stuurt een signaal door naar de radio controlled klok waardoor de klok exact op tijd blijft lopen. Ook bij verandering van zomer- en wintertijd schakelt de klok automatisch over op de juiste tijd. Dit type klok wordt ook wel een radiografische klok of zendergestuurde klok genoemd. Doordat de kwaliteitsklokken die wij aanbieden over een Duits uurwerk beschikken hebben ze een goede ontvangst. Dit komt omdat deze uurwerken zijn ingesteld op de ontvangst van de atoomklok in Duitsland. Het bereik hiervan is ongeveer 2.000 kilometer wat ervoor zorgt dat de ontvangst van de satelliet klok goed is. In vergelijking met een radiogestuurde klok van Aziatische merken is dit dus veel betrouwbaarder. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van exact de juiste tijd.

De verschillende soorten radiogestuurde klokken

Een radiogestuurde klok is geschikt voor ieder interieur; deze klokken worden namelijk in klassieke en moderne designuitvoeringen gefabriceerd. Daarnaast is dit type verkrijgbaar als radiogestuurde wandklok en tafelklok in digitale en analoge modellen. Alle radio controlled klokken worden geleverd met quartz uurwerken die functioneren op een batterij, afhankelijk van de uitvoering met of zonder een slinger die heen en weer beweegt. In principe heeft de slinger bij deze klokken niks met het op tijd lopen te maken en beweegt hij alleen voor de sier heen en weer. In de klassieke stijl is nog een aantal uitvoeringen leverbaar, waarbij de klok naast een radio controlled uurwerk ook over een slagwerk beschikt. Echter standaard wordt een tafelklok of wandklok die radiogestuurd is zonder een slagwerk geleverd. Ook de populaire stationsklok is in radio controlled uitvoering leverbaar. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook badkamerklokken en keukenklokken verkrijgbaar met dit speciale satelliet klok systeem dat in verbinding staat met de atoomklok in Duitsland. Door de vele varianten is voor vrijwel alle soorten interieurs een geschikte klok te vinden.

Een radio controlled klok kopen inclusief 24 maanden garantie

Een belangrijke reden om een radio controlled klok te kopen is vaak dat de exact juiste tijd gewenst is. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een radio controlled klok voor een kantoor, school of wachtkamer, maar uiteraard ook wanneer het voor u zelf gewenst is om precies de juiste tijd in huis te hebben. Wanneer u een zendergestuurde wandklok of tafelklok werkend op het signaal van de atoomklok wilt kopen zijn er diverse keuzes te maken. Zowel tussen de klassieke en moderne stijlen, als ook in de uitvoering met of zonder slinger. Doordat een radio gestuurde klok in meer dan 250 soorten leverbaar is, kunnen ook de filters op deze website helpen om gemakkelijker de gewenste klok te vinden. Er zijn veel variaties in kleur en materiaal. De klassieke satelliet klok is vooral in verschillende kleuren hout verkrijgbaar. Bij de moderne uitvoering wordt veel gebruik gemaakt van glas, metaal en hout in moderne kleuren. Doordat de radio controlled klokken die wij aanbieden over een Duits kwaliteits uurwerk beschikken, zijn deze betrouwbaar in het functioneren. Deze klokken worden allemaal geleverd met 24 maanden garantie en zijn door onze grote voorraad snel leverbaar. Een radio controlled klok kopen bij klokkenconcurrent.nl heeft daarnaast als voordeel dat wij reeds meer dan 35 jaar een gediplomeerd klokkenbedrijf zijn en u ook na de garantieperiode bij ons terecht kunt voor service en ondersteuning, voor jarenlang plezier van de door u aangeschafte klok. Voor vragen of advies bij de keuze van een radio controlled klok kunt u ook contact met ons opnemen.