Industriële klokken

Producten 1-30 van 301

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industriële klokken

De collectie industriële klokken bestaat uit ruim 300 verschillende uitvoeringen, geschikt voor een industrieel interieur. De industriële inrichting is in veel uiteenlopende varianten mogelijk. Hierdoor is het verschil in zowel het materiaalgebruik als de kleuren en vormen in deze categorie groot. De industriële klok bestaat vaak uit metaal of hout, maar ook een combinatie hiervan kan erg goed staan in bepaalde industriële interieurs. Kleuren die hierin vooral voorkomen zijn zwart, wit, grijs en bruin, maar ook houtkleuren zoals eikenhout of notenhout. Doordat wij een gespecialiseerd klokkenbedrijf zijn met ruim 35 jaar ervaring kunt u bij ons een industriële klok kopen met een goede service en 24 maanden garantie.

De klok is een populaire accessoire in een industriële inrichting

Interieurtrends zijn continu onderhevig aan verandering. Dit kan zijn op basis van bepaalde kleuren die in sommige periodes meer populair zijn dan in andere tijden, maar ook op het gebied van materiaalgebruik en uitstraling in het algemeen zijn er op interieurgebied tal van trends te herkennen. De klok is een onmisbaar object in vrijwel elk interieur. Of het nu gaat om de inrichting van een bedrijfspand of een ruimte thuis, we zien de klok overal terug. Een van de trends op het gebied van klokken zijn de industriële klokken. De industriële look in het algemeen is een trend op het gebied van interieurinrichting. Dit is een ontwikkeling die ook op het gebied van klokken duidelijk zichtbaar is.

Industriële klokken onderscheiden zich op het gebied van uitstraling en materiaalgebruik

Industriële klokken zijn vaak net even wat anders dan de traditionele klokken en onderscheiden zich veelal op het gebied van uitstraling, formaat en materiaalgebruik. Er zijn veel verschillende klokken die een industrieel uiterlijk hebben. Dit zijn bijvoorbeeld grote industriële klokken die zeer goed staan in open ruimtes, of in de lobby, kantine of wachtruimte van een bedrijf te vinden zijn. Ook op het gebied van materiaalgebruik is de industriële klok vaak net even iets anders. In deze categorie zijn dan ook aanzienlijk meer metalen klokken te vinden. Dit is echter niet het enige materiaal dat gebruikt wordt voor de industriële klok. Er zijn bijvoorbeeld ook tal van houten industriële klokken en veel uitvoeringen in een combinatie van metaal en hout.

Geef een ruimte een stoere en stijlvolle look en creëer de ultieme sfeer

Met een stoere industriële klok kan een specifieke sfeer gecreëerd worden en kan een ruimte eenvoudig beïnvloed worden. Met een grote industriële wandklok kan een grote muur visueel opgebroken worden en de ruimte er totaal anders uitzien. Ook door te kiezen voor speciale kleuren, bijvoorbeeld een zwarte industriële klok, kan er goed gecombineerd worden met de andere kleuren in de ruimte. Een zwarte xxl klok op een witte muur kan zorgen voor een zeer stijlvol contrasterend en modern aangezicht. Er is een grote diversiteit; zo zijn er niet alleen industriële wandklokken, maar ook andere varianten zoals een staande industriële tafelklok in verschillende vormen en kleuren.