Wekkers

Producten 1-30 van 106

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wekkers

De collectie wekkers bestaat uit meer dan 100 voorradige soorten wekkers van goede kwaliteit. Er zijn diverse stijlen leverbaar, variërend van een design wekker tot een ouderwetse wekker met bellen. Bijna alle uitvoeringen zijn analoge wekkers op batterijen. Daarnaast zijn er ook diverse wekkers die digitaal de tijd weergeven, maar de klassieke wekker met wijzers en een analoge wijzerplaat is het meest voorkomend. Naast de wekkers met een normaal uurwerk zijn er ook uitvoeringen met een radio controlled uurwerk leverbaar. Een radio controlled wekker loopt na het plaatsen van de batterij automatisch op tijd en blijft vervolgens exact op de juiste tijd lopen. Ook bij het veranderen van zomer- en wintertijd past de radio controlled wekker zich automatisch aan. Alle wekkers zijn op voorraad en worden geleverd inclusief 2 jaar garantie.

Een wekker kopen als functioneel decoratieobject

Voor veel mensen is het belangrijk om op tijd uit bed te komen, teneinde op tijd op het werk of op school te komen. Ook in het weekend is het vaak handig om op tijd wakker te worden, vooral in gezinnen waar allerlei afspraken gepland zijn. Een nieuwe wekker kopen kan naast de functionaliteit ook voor extra sfeer zorgen als decoratieobject in de slaapkamer. Er zijn veel verschillende wekkers te koop, van digitaal tot analoog, van kleine tot grote wekkers en van moderne tot klassieke wekkers. Ook op het gebied van de tijdsweergave zijn er veel verschillende uitvoeringen. Een wekker kopen brengt daarom dan ook wat keuzes met zich mee. Het belangrijkste van een wekker is natuurlijk om op tijd wakker te worden; daarnaast bieden design wekkers ook een mooie toevoeging voor het interieur. Voor sommige mensen is het echter ook fijn om 's nachts te kunnen zien hoe laat het is. Voor het gemakkelijk de tijd af te kunnen lezen in het donker zijn speciale wekkers en klokken met verlichting verkrijgbaar; deze beschikken over een lichtsensor of over een functionaliteit om continu licht te geven. Door een wekker bij ons gespecialiseerde klokkenbedrijf te kopen kunt u rekenen op een goede service en 24 maanden garantie. Daarnaast worden alle wekkers uit onze eigen voorraad geleverd.

Digitale of analoge wekker

Er zijn veel verschillende soorten wekkers leverbaar. Het belangrijkste onderscheid dat te maken valt, is dat tussen digitale en analoge wekkers. Een digitale variant heeft geen wijzers en geeft digitaal in cijfers weer hoe laat het is; dit is vaak een wekker met grote cijfers die duidelijk af te lezen zijn. Meestal een 24-uurs variant, waar vooral bij het zetten van de wekker op gelet moet worden. De analoge wekkers met wijzers geven meestal op een wijzerplaat met Arabische cijfers weer hoe laat het is. Vrijwel alle digitale en analoge uitvoeringen zijn wekkers zonder radio. Bij de meeste wekkers is het mogelijk om door middel van het drukken op een knop de wijzerplaat tijdelijk te verlichten om ook in het donker de tijd te kunnen aflezen. Er zijn echter ook wekkers zonder licht; wanneer een wekker over verlichting beschikt staat dit in de productbeschrijving aangegeven. Een bijkomend voordeel van digitaal is dat het altijd een stille wekker is. Bij analoog wordt hier echter ook steeds vaker rekening mee gehouden.

Geluidsarme en stille wekkers

Wanneer een wekker veel geluid maakt, kan dat vervelend zijn en mensen uit hun slaap houden. Daar is tegenwoordig bij de ontwikkeling van de meeste wekkers gelukkig goed rekening mee gehouden. De meeste uitvoeringen zijn vrij stille wekkers; dit komt mede doordat deze beschikken over een quartz uurwerk werkend op batterij. Een bijkomend voordeel van de werking op batterij is dat het hierdoor een draadloze wekker is, die gemakkelijk overal te plaatsen is. Ten opzichte van mechanische uurwerken hebben de quartz batterij uitvoeringen een vrij stil uurwerk. Verder zijn er ook stille wekkers zonder tikgeluid leverbaar met speciale slepende wijzers. Indien een wekker over slepende wijzers beschikt, staat dit nog extra beschreven bij de productbeschrijving. Door een geluidloze wekker te kopen, geeft dit de zekerheid dat deze u niet uit uw slaap houdt. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek soort wekker of hebt u nog andere vragen, neemt u dan contact met ons op.