Wekkers

De collectie wekkers bestaat uit meer dan 50 voorradige soorten wekkers van goede kwaliteit. Bijna alle uitvoeringen werken op een meegeleverde batterij. Naast de wekkers met een normaal uurwerk zijn er ook uitvoeringen met een radio controlled uurwerk leverbaar. Bij een radio controlled uurwerk gaat de wekker na het plaatsen van de batterij automatisch op tijd en loopt vervolgens exact op de juiste tijd. Ook bij het veranderen van zomer- en wintertijd past de wekker zich weer aan. Alle wekkers worden geleverd met 2 jaar garantie.

Stel een Aflopende Directie in

1-30 van 60

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

1-30 van 60

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wekker

Voor veel mensen is het ontzettend belangrijk om op tijd uit bed te komen. Het is namelijk erg vervelend om te laat op werk of school te komen. Ook in het weekend is het vaak handig om op tijd wakker te worden, vooral in gezinnen waarbij er allerlei afspraken gepland zijn. Sommige mensen beschikken over een soort natuurlijke klok waardoor ze vrijwel iedere ochtend op dezelfde tijd wakker worden. Dat heeft echter lang niet iedereen. Bovendien is zo'n natuurlijke klok ook lang niet altijd te vertrouwen, vooral niet na een slechte nacht of een zware werkweek. Een wekker is dus eigenlijk altijd wel handig om te hebben. Een wekker is natuurlijk bedoeld om op tijd wakker te worden. Daarnaast is het echter ook wel zo fijn om 's nachts te kunnen zien hoe laat het is.

Digitale of analoge wekker

Er zijn veel verschillende soorten wekkers leverbaar. Het belangrijkste onderscheid dat te maken valt, is dat tussen digitale en analoge wekkers. Een digitale variant heeft geen wijzers en geeft digitaal in cijfers weer hoe laat het is. Dit is vaak een 24-uurs variant, waar vooral bij het zetten van de wekker op gelet moet worden. De analoge wekkers geven middels de wijzers en meestal op een wijzerplaat met Arabische cijfers weer hoe laat het is. Bij de meeste wekkers is het mogelijk om middels het drukken op een knop tijdelijk de wijzerplaat te verlichten om ook in het donker de tijd af te kunnen lezen.

Geluidsarme en stille wekkers

Wanneer een wekker veel geluid maakt is dat natuurlijk vervelend en het kan het zelfs mensen uit hun slaap houden. Daar is bij de ontwikkeling van de meeste wekkers gelukkig goed rekening mee gehouden. Deze beschikken over een quartz uurwerk werkend op batterij. Deze uurwerken zijn vrij stil en maken daardoor weinig tot geen geluid. Tevens zijn er ook varianten leverbaar met een slepende wijzers waardoor deze helemaal geen tikkend geluid maken. Indien een wekker over slepende wijzers beschikt staat dit nog extra beschreven bij de productbeschrijving. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek soort wekker of indien er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.