Buitenklokken

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Buitenklokken

De collectie buitenklokken bestaat uit waterdichte klokken voor buiten. Deze zijn speciaal hiervoor gefabriceerd aangezien normaal gesproken klokken niet weerbestendig zijn. Door een extra goede afsluiting van de behuizing en vaak ook speciale uurwerken zijn deze buitenklokken waterdicht. Het is daarnaast ook mogelijk om een buitenklok te kopen die naast de tijd ook de temperatuur aangeeft. Tevens zijn er buitenklokken met thermometer en hygrometer verkrijgbaar, waardoor naast de tijd ook de luchtvochtigheid af te lezen is. Alle klokken voor buiten zijn bestemd om als wandklok te gebruiken; ze worden geleverd met 24 maanden garantie.

Een buitenklok is voor veel bestemmingen geschikt

Klokken zijn al sinds jaar en dag onmisbaar in vrijwel alle huishoudens in Nederland. De klok als product wordt echter continu verbeterd en geavanceerder. Dit resulteert in nieuwe typen klokken en verrassende designs. Een klok die ook steeds vaker voorkomt is de buitenklok. Er worden steeds meer klokken gemaakt die volledig waterdicht en weerbestendig zijn. Deze klokken zijn ideaal als tuinklok door ze bijvoorbeeld op te hangen aan de muur van het huis of een veranda. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een klok voor onder een afdak is gezien de vochtigheid een waterdichte klok aan te raden. Niet alleen voor thuis, maar bijvoorbeeld ook op de werkplek kan een grote buitenklok erg praktisch zijn voor de medewerkers om de tijd in de gaten te kunnen houden tijdens het buitenwerk en de pauzes. Daarnaast zijn deze klokken vaak terug te zien op een schoolplein, waarbij ze naast het gemak van de tijd in de gaten houden ook kunnen bijdragen aan het leren klok kijken van de kinderen. Al met al zijn er veel verschillende bestemmingsmogelijkheden, waardoor deze klokken vaak voorkomen.

Buitenklokken als functionele decoratie

Bij de inrichting van de tuin denken de meeste mensen vooral aan beplanting, schuttingen en bestrating, maar ook met betrekking tot decoratie voor buiten zijn er verschillende opties om in overweging te nemen. Met een grote buitenklok in de tuin of aan de buitenkant van het huis geeft dit het huis direct meer uitstraling. Daarnaast zijn ze ook erg handig om even snel de tijd af te lezen. Er zijn tegenwoordig klokken voor buiten te koop met meerdere functies, bijvoorbeeld een buitenklok met thermometer en hygrometer, zodat niet alleen de tijd, maar ook de temperatuur en luchtvochtigheid eenvoudig en snel af te lezen zijn. Tevens is een buitenklok dubbelzijdig verkrijgbaar, waarbij aan twee zijden de tijd af te lezen is, zodat deze als de welbekende stationsklokvariant opgehangen kan worden. Al met al zijn er veel mogelijkheden en voegt deze klok buiten een extra sfeer toe aan de inrichting van een tuin.