Wandklokken modern

Producten 61-90 van 745

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne wandklokken

De collectie moderne wandklokken bestaat uit ruim 700 verschillende wandklokken. De moderne wandklokken zijn van diverse kwaliteitsmerken zoals Ams, Hermle en Karlsson. Deze klokken zijn hoofdzakelijk verkrijgbaar in een quartz uitvoering, geleverd inclusief batterij, zowel met als zonder slinger. Daarnaast zijn er ook nog mechanische klokken. De wandklokken worden van diverse materialen gemaakt, vaak een combinatie van hout, metaal, kunststof of glas. Ze zijn geschikt om op te hangen in veel voorkomende plekken in huis; een wandklok in de woonkamer en keuken is het meest populair. Zo kan een bijzondere wandklok aan de muur een unieke sfeer creëren. 95% van de moderne wandklokken wordt geleverd uit onze eigen voorraad en alle klokken worden geleverd met 2 jaar garantie. Ook na de garantieperiode blijven wij u graag van dienst voor jarenlang plezier van uw aangeschafte wandklok.

Wandklok kopen

Een wandklok kopen kan door de vele soorten en maten die er tegenwoordig worden gefabriceerd nog een lastige opgave zijn. De verschillende filters in de categorie maken een klok kopen eenvoudiger, doordat hiermee gemakkelijker de gewenste klok is te vinden. De wandklokken zijn onder andere verkrijgbaar in moderne, klassieke en design uitvoeringen. Hierdoor is er voor ieder interieur wel een geschikte wandklok te koop. Doordat wij meer dan 35 jaar gespecialiseerd zijn in klokken kunt u bij ons een wandklok kopen zonder zorgen en rekenen op ons deskundige advies en een goede service. Wij helpen onze klanten dan ook graag bij specifieke vragen over een bepaald product, of voor aanvullend advies om de juiste klok te kopen. Daarnaast controleren wij al onze producten van te voren goed en worden ze zorgvuldig verpakt, zodat u met zekerheid over een goed functionerende wandklok zult beschikken. Bovendien zijn de meeste producten op voorraad zodat er geen lange levertijden zijn. Bij de wandklokken met een quarz uurwerk wordt een kwaliteitsbatterij meegeleverd. Ook na ontvangst van uw bestelling kunt u op ons rekenen voor eventuele verdere vragen of advies.

Soorten uurwerk bij wandklokken

Om de zoektocht bij het kopen van een mooie wandklok eenvoudiger te maken, kan er worden begonnen met het kiezen van het gewenste uurwerk. Globaal gezien zijn er 2 soorten uurwerken.

Quartz batterij uurwerk:

De meeste wandklokken beschikken tegenwoordig over een quartz uurwerk dat functioneert op een meegeleverde batterij. Deze zijn onder te verdelen in wandklokken met een slinger, die continu heen en weer beweegt, en wandklokken die niet over een slinger beschikken. Deze quartz batterijklokken beschikken meestal niet meer over een uurwerk met een slagwerk of een melodie heeft. Deze klokken zijn tevens vrij stil waardoor er normaal gesproken geen last wordt ondervonden van eventueel licht getik van de klok. Door het gemak van deze uurwerken zijn deze klokken in de loop der jaren populairder geworden. Dit komt omdat de batterijen vaak wel een jaar meegaan en er hierdoor geen omkijken meer naar is totdat de batterij vervangen dient te worden. Daarnaast zijn er nog enkele wandklokken te koop die op netstroom functioneren; de keuze hierin is echter zeer gering.

Mechanisch uurwerk:

Verder zijn nog de ouderwetse wandklokken met een mechanisch uurwerk leverbaar. Deze hebben in veel gevallen nog wel een slinger die heen en weer beweegt. Daarnaast is bij deze uitvoeringen het getik nog wat harder hoorbaar. Vaak beschikken de mechanische wandklokken nog wel over een slagwerk. Veel voorkomende slagwerken zijn: Westminster slagwerk, bim-bam slagwerk, gong slagwerk en bel slagwerk. Indien een klok over slagwerk beschikt, dan staat dit in de productbeschrijving verder beschreven. De mechanische klokken worden hoofdzakelijk in de klassieke uitvoeringen gefabriceerd. De uurwerken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze worden geleverd met gewichten die meestal 1 keer per week opgetrokken dienen te worden, of met een opwinduurwerk dat vaak 1 keer per week of 1 keer per 2 weken opgedraaid dient te worden. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn deze klokken erg duurzaam en kunnen ze soms wel een heel leven meegaan, waardoor een mechanische klok kopen dan ook voor vele jaren plezier kan zorgen.

Vorm van wandklokken

Naast het uurwerk is er ook een goede keuze te maken door een vorm te bepalen om de gewenste wandklok te kopen. Door middel van de filters is er o.a. de keuze tussen een langwerpige, vierkante of ronde wandklok. Zo zijn van de ronde en langwerpige wandklokken de meeste uitvoeringen te vinden. De langwerpige modellen zijn meestal de klokken die nog over een slinger beschikken die heen en weer beweegt. Ook voor een vierkante wandklok is een uitgebreid aanbod beschikbaar, en daarnaast zijn er nog andere vormen leverbaar die ook de moeite van het bekijken waard zijn. Een veel voorkomend formaat wandklok is 30 cm, maar er zijn ook grotere wandklokken van 40 cm, 50 cm, 60 cm en 70 cm diameter verkrijgbaar. Een ronde grote klok in de woonkamer is dan ook een mooie opvallende toevoeging. Daarnaast zijn er ook langwerpige slingeruitvoeringen met verschillende formaten van de wandklok van 80 cm, 90 cm en 100 cm lengte. De garantietermijn van alle klokken is 24 maanden. Ook daarna helpen wij u graag verder en kunt u profiteren van onze service.

Deze klokken zijn onderverdeeld in 2 subcategorieën: Moderne wandklokken zonder slinger en Moderne wandklokken met slinger

Ook voor vragen of advies bij de keuze voor een moderne wandklok kunt u contact met ons opnemen.