Staande klok

Staande klok van hoogwaardig noten gelakt hout met mineraalglas aan de voorkant en zijkanten. De harpslinger, gewichten en wijzerplaat zijn van messing, in de messing wijzerplaat is een sierpatroon verwerkt. De wijzerplaat met Romeinse cijfers geeft de uren, minuten, seconden en maanstand weer. Met een Westminster slagwerk ieder kwartier, het slagwerk heeft een automatische nachtuitschakeling en is ook handmatig uit te schakelen. Afmetingen: 211 x 54 x 31 cm. Mechanisch 8-daags Duits kwaliteitsuurwerk, gewichten dienen 1x per week te worden opgetrokken. Deze klok is van het Duitse kwaliteitsmerk Ams. De garantietermijn bedraagt 24 maanden, hierbij kunt u rekenen op onze goede service.

Leveringsinformatie: Wij komen een staande klok na aanschaf graag zelf bij u afleveren en installeren. Hierbij kunt u rekenen op de vakkundigheid en service van een gediplomeerd klokkenbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Wij hanteren tot 100KM vanaf ons bedrijfsadres geen afleverkosten. Voor afstanden verder weg zijn de afleverkosten op aanvraag. De klokken worden speciaal op bestelling gefabriceerd, hierdoor kan de levertijd soms iets langer zijn dan weergegeven. Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met ons op.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Staande klok
Uw waardering
Stel een vraag
€ 3.299,00
Niet in voorraad - Levertijd circa 5 tot 15 werkdagen.
Artikelnummer
2011-1

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.