Flip klokken

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Flip klokken

De collectie flip klokken bestaat uit flip wandklokken en flip tafelklokken in diverse ontwerpen en kleuren. Deze klokken passen goed in een moderne en klassieke inrichting. Daarnaast zijn deze klokken erg geschikt als keukenklok. Zo is er bijvoorbeeld een flip klok die naast de tijd ook de datum weergeeft, wat erg handig kan zijn in een keuken of bijvoorbeeld op kantoor. Alle flip klokken worden geleverd inclusief batterijen en met 24 maanden garantie.

Vintage flip klokken zorgen voor een retro effect

De flip klok klinkt misschien niet heel bekend in de oren, maar wanneer u deze klok ziet, dan is het direct duidelijk waar de naam vandaan komt. De flip klok is een retro klok die de tijd weergeeft op bladen waar de cijfers op vermeld staan. Door het raderwerk van het motortje in de klok worden de cijfers ‘over geflipt’, zoals bijvoorbeeld bij een scorebord dat bij een volleybalwedstrijd gebruikt wordt. Dit type klokken zorgt voor een mooi vintage effect en is te verkrijgen in verschillende kleuren en soorten. Onder andere in het zwart, maar ook in no case, wat zoveel betekent als geen behuizing. Hierbij zit er geen behuizing om de klok heen, wat zorgt voor een modern effect en tevens meer zichtbaarheid geeft aan het iedere minuut bewegen van de bladen.

Een Karlsson flip klok, een gerenommeerd klokkenmerk van Nederlandse bodem

Een veel voorkomend merk in ons assortiment is Karlsson. Dit merk richt zich op diverse typen klokken en ook flip-over klokken van Karlsson zijn zeer geliefd. Het is een merk dat zeer verrassend uit de hoek kan komen met gevarieerde designs. De collecties hiervan worden twee keer per jaar vernieuwd. Een Karlsson flip klok geeft een unieke uitstraling aan het interieur, en door de diverse ontwerpen en kleuren zijn flip klokken voor tal van interieurs geschikt.