Digitale kalenderklok

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Digitale kalenderklokken: fraai én nuttig

In onze webshop zijn vrijwel alle typen klokken te vinden voor veel verschillende toepassingen en interieurstijlen. Van groot tot klein en van digitaal tot analoog. De klok bestaat al honderden jaren en zal nooit uit de gratie raken. Klokken zijn beschikbaar in tal van designs en met diverse functionaliteiten. Sommige mensen gebruiken de klok puur en alleen voor de tijdsaanduiding; anderen gebruiken de klok ook ter decoratie als interieurobject. Een digitale kalenderklok is een goed voorbeeld van een klok die zeer praktisch is en een aantal voordelen kent, waardoor deze zeer populair is.

Diverse praktische voordelen

De digitale kalenderklok is de ideale klok voor zowel jong als oud. De klok is voorzien van een 12 of 24 uurs weergave en is zeer makkelijk af te lezen. Vooral voor ouderen is deze klok een absolute uitkomst. De klok is namelijk duidelijk af te lezen en geeft niet alleen de tijd, maar ook de datum aan. Sommige digitale kalenderklokken hebben zelfs de mogelijkheid om de naam van de dag weer te geven in een selectie van verschillende talen. Ook binnen bedrijven zijn deze klokken erg handig om bij het plannen snel de tijd en datum af te kunnen lezen. Meestal functioneren digitale kalenderklokken op meegeleverde batterijen. Doordat de klok hierdoor draadloos is, kan deze gemakkelijk overal worden opgehangen of geplaatst.

Toepassingen van de digitale kalenderklok

Door de duidelijke weergave van de datum en vaak ook de dag wordt dit type klok dan ook veel gebruikt als dementieklok voor mensen met beginnende dementie of alzheimer. Daarnaast is de klok ook voor kinderen ideaal, om gemakkelijk de dagen van de week bij te kunnen houden. Door de digitale tijdsweergave is de klok tevens handig om in de keuken te gebruiken, omdat hiermee de tijd bij het koken gemakkelijk kan worden bijgehouden. In deze categorie is een gevarieerd assortiment digitale kalenderklokken terug te vinden in verschillende formaten en designs.