XXL klokken

Producten 1-30 van 129

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

XXL klokken

De collectie XXL klokken bestaat uit een ruime variatie klokken van een extra groot formaat. De formaten starten bij 50 cm en gaan tot klokken van circa 100 cm. Door de diversiteit in moderne design uitvoeringen en klassieke uitvoeringen is er voor vrijwel ieder interieur wel een geschikte XXL klok verkrijgbaar. Veel voorkomende materialen bij dit soort klok zijn de klokken gemaakt van metaal of hout. Het uurwerk van de klok functioneert op een meegeleverde batterij. Bij sommige varianten is ook een slinger zichtbaar die continu heen en weer beweegt. Doordat wij meer dan 35 jaar in klokken gespecialiseerd zijn kunt u rekenen op een goede service. Daarnaast worden alle klokken geleverd met 24 maanden garantie.

Grote klokken zijn imposant, mooi en erg praktisch

De meeste klokken die we terug vinden in de diverse huishoudens zijn van een relatief “normaal” of zelfs klein formaat. Er is echter ook een behoorlijk assortiment grote en supersized klokken. Deze XL en zelfs XXL wandklokken zijn zeer imposant en ook zeer praktisch en kunnen in diverse ruimtes het verschil maken in uitstraling. Niet alleen in publieke ruimtes, maar bijvoorbeeld ook op een grote open muur in de woonkamer of in de keuken kan een XL klok een prachtige vinding zijn. De XL en XXL klokken zijn te verkrijgen in verschillende designs gemaakt van diverse materialen, zoals hout, koper en aluminium. Bekende merken, zoals bijvoorbeeld het Nederlandse Karlsson zijn vertegenwoordigd binnen deze categorie.

XXL wandklokken zijn goed in te passen in verschillende interieurstijlen

Binnen deze productgroep is een onderscheid te maken tussen de wandklokken in XL formaat en de extra grote klokken in XXL maat. Voor de XXL klok is het belangrijk om voldoende ruimte te hebben, omdat deze nogal dominant aanwezig is. De XXL klok wordt vooral gebruikt in grote huizen met open muren en voor bedrijfsmatige doeleinden in kantoren en publieke ruimtes. De XL klokken zijn echter ook vaak geschikt en goed in te passen in verschillende interieurstijlen en inrichtingen thuis.