Lp klok horen zien zwijgen

De alom bekende uitdrukking horen, zien en zwijgen zou eigenlijk niet horen, niet zien en niet zwijgen moeten zijn. De skeletten op deze lp wandklok staan immers afgebeeld met handen over oren, ogen en mond. Deze houding wil zoveel zeggen als zie, hoor en spreek geen kwaad. Oftewel, het is soms best verstandig om niet altijd alles publiek te maken! Het is een eeuwenoude wijsheid overgewaaid uit het Verre Oosten. Ooit bedacht door de Chinese filosoof Confucius en daarna omarmd door boeddhisten. Veel verzamelaars hebben vast en zeker het welbekende beeldje met de drie zwijgende apen in hun collectie. Deze skelet-versie in de vorm van een lp wandklok is voor de verzamelaar een niet te missen item.

Iedere lp wandklok heeft hetzelfde gele tekstlabel zoals afgebeeld. De witte wijzers zijn van metaal. Als basis verwerken we ooit met liefde gebruikte 12 inch langspeelplaten. Lichte, maar unieke gebruikerssporen kunnen hierdoor zichtbaar zijn. Door verwerking van gerecycled materiaal gaan we bovendien gezamenlijk de strijd aan tegen verspilling van kostbare grondstoffen. Afmetingen: Ø 30 x 4 cm. De lp vinyl klok heeft een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Met een slepende secondewijzer die continu draait en niet tikt. Deze kwaliteitsklok wordt geproduceerd in Nederland. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Voor alle klokken gemaakt van lp’s bekijk de categorie: lp klokken

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lp klok horen zien zwijgen
Uw waardering
Stel een vraag
€ 34,95
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
601-3255

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.