Lp klok Jazz

De saxofonist, bassist en drummer spelen een geweldig klinkend jazznummer. De bandleden zijn muzikaal aan elkaar gewaagd en brengen het muziekstuk door hun geïmproviseerde manier van spelen werkelijk tot leven. Dit is nou juist wat jazz zo onderscheidt van muziekstijlen waar precies op de noot wordt gemusiceerd. Deze muziekstijl, ontstaan rond het begin van de 20e eeuw in het zuiden van de Verenigde staten, is meestal vrolijk en ritmisch van karakter. Het is tot op heden een van de belangrijkste en populairste muzieksoort onder musici en muziekfans. Zet daarom maar een relax of juist opzwepend jazznummer op en zie geheel in stijl de tijd voorbijgaan op deze toepasselijke jazz lp wandklok.

Iedere lp wandklok heeft hetzelfde gele tekstlabel zoals afgebeeld. De witte wijzers zijn van metaal. Als basis verwerken we ooit met liefde gebruikte 12 inch langspeelplaten. Lichte, maar unieke gebruikerssporen kunnen hierdoor zichtbaar zijn. Door verwerking van gerecycled materiaal gaan we bovendien gezamenlijk de strijd aan tegen verspilling van kostbare grondstoffen. Afmetingen: Ø 30 x 4 cm. De lp vinyl klok heeft een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Met een slepende secondewijzer die continu draait en niet tikt. Deze kwaliteitsklok wordt geproduceerd in Nederland. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Voor alle klokken gemaakt van lp’s bekijk de categorie: lp klokken

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lp klok Jazz
Uw waardering
Stel een vraag
€ 34,95
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
601-3245

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.