Lp klok artistiek

Lp klok met uniek uitgefreesd design van cijfers in een artistieke stijl. Door de speelse manier van de cijfers is deze klok een mooie toevoeging voor in een modern interieur, maar kan daarnaast door het vintage karakter van een lp ook erg mooi passen in een klassieker ingerichte ruimte.

Iedere lp wandklok heeft hetzelfde gele tekstlabel zoals afgebeeld. De witte wijzers zijn van metaal. Als basis verwerken we ooit met liefde gebruikte 12 inch langspeelplaten. Lichte, maar unieke gebruikerssporen kunnen hierdoor zichtbaar zijn. Door verwerking van gerecycled materiaal gaan we bovendien gezamenlijk de strijd aan tegen verspilling van kostbare grondstoffen. Afmetingen: 28 x 28 x 4 cm. De lp vinyl klok heeft een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Met een slepende secondewijzer die continu draait en niet tikt. Deze kwaliteitsklok wordt geproduceerd in Nederland. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Voor alle klokken gemaakt van lp’s bekijk de categorie: lp klokken

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lp klok artistiek
Uw waardering
Stel een vraag
€ 34,95
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
601-3216

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.