Lp klok Tilburg

Tilburg, in de volksmond Kruikenstad genoemd, is de stad waar Koning Willem II graag vertoefde, omdat hij zich er vrij en gelukkig voelde. Jaren later werd de plaatselijke voetbalclub en het stadion vernoemd naar Willem II. Er zijn echter veel meer indrukwekkende gebouwen die de skyline vormen van Tilburg, zoals de Watertoren, Westpoint, de Schouwburg, het Stadshuis, de Heuvelse Kerk, de BeKa-schoorsteen en het textielmuseum. Er is dus heel veel te zien en beleven in Tilburg op gebied van cultuur en uitgaansleven. In het centrumgebied kan gezellig worden geshopt en kan men zich vergapen aan het paleis van Koning Willen II en de Lancierskazerne. Bij de echte Tilburgers en fans van deze historische stad zal deze lp wandklok echt gewaardeerd worden.

Iedere lp wandklok heeft hetzelfde gele tekstlabel zoals afgebeeld. De witte wijzers zijn van metaal. Als basis verwerken we ooit met liefde gebruikte 12 inch langspeelplaten. Lichte, maar unieke gebruikerssporen kunnen hierdoor zichtbaar zijn. Door verwerking van gerecycled materiaal gaan we bovendien gezamenlijk de strijd aan tegen verspilling van kostbare grondstoffen. Afmetingen: Ø 30 x 4 cm. De lp vinyl klok heeft een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Met een slepende secondewijzer die continu draait en niet tikt. Deze kwaliteitsklok wordt geproduceerd in Nederland. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Voor alle klokken gemaakt van lp’s bekijk de categorie: lp klokken

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lp klok Tilburg
Uw waardering
Stel een vraag
€ 34,95
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
601-3249

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.