Lp klok wolf

Lp klok met uniek uitgefreesd design van een huilende wolf op de heuvel van een berg. Dit leuke ontwerp met tevens een wolvenkop afgebeeld kan verschillende gedachtes meebrengen, naast dat een wolf als een gevaarlijk prooidier wordt gezien, heeft deze toch ook nog enigszins een schattig karakter als voorouder van de hond.

Iedere lp wandklok heeft hetzelfde gele tekstlabel zoals afgebeeld. De witte wijzers zijn van metaal. Als basis verwerken we ooit met liefde gebruikte 12 inch langspeelplaten. Lichte, maar unieke gebruikerssporen kunnen hierdoor zichtbaar zijn. Door verwerking van gerecycled materiaal gaan we bovendien gezamenlijk de strijd aan tegen verspilling van kostbare grondstoffen. Afmetingen: Ø 30 x 4 cm. De lp vinyl klok heeft een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Met een slepende secondewijzer die continu draait en niet tikt. Deze kwaliteitsklok wordt geproduceerd in Nederland. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Voor alle klokken gemaakt van lp’s bekijk de categorie: lp klokken

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lp klok wolf
Uw waardering
Stel een vraag
€ 34,95
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
601-3209

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.