Lp klok chocoholic

Wie is er nou niet verzot op heerlijke chocoladebonbons of één van de vele andere chocoladecreaties? Deze lekkernijen verorberen we het liefst zelf, of geven we weg als presentje aan relaties. Uiteraard brengen we voor het uitzoeken van de heerlijkste chocoladecreaties een bezoek aan de chocolaterie. Het is moeilijk om te kiezen tussen de handgemaakte Belgische bonbons, royaal gevulde chocoladerepen en andere chocoladeproducten. Alles is een lust voor het oog en eigenlijk zonde om op te eten, maar dat is snel vergeten zodra het eerste stukje op de tong smelt. Deze lp wandklok is een lust voor het oog van chocoladeliefhebbers en chocolatiers. Ideaal om cadeau te doen aan de ware chocoholic.

Iedere lp wandklok heeft hetzelfde gele tekstlabel zoals afgebeeld. De witte wijzers zijn van metaal. Als basis verwerken we ooit met liefde gebruikte 12 inch langspeelplaten. Lichte, maar unieke gebruikerssporen kunnen hierdoor zichtbaar zijn. Door verwerking van gerecycled materiaal gaan we bovendien gezamenlijk de strijd aan tegen verspilling van kostbare grondstoffen. Afmetingen: Ø 30 x 4 cm. De lp vinyl klok heeft een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Met een slepende secondewijzer die continu draait en niet tikt. Deze kwaliteitsklok wordt geproduceerd in Nederland. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Voor alle klokken gemaakt van lp’s bekijk de categorie: lp klokken

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lp klok chocoholic
Uw waardering
Stel een vraag
€ 34,95
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
601-3247

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.