Quartz slinger uurwerk aslengte 21 mm

Quartz slinger uurwerk van Duitse kwaliteit, werkend op batterij. Aslengte: 21 mm. Afmetingen uurwerk circa 88 mm gemeten zonder slingerhaak x 55 mm. Geleverd inclusief kwaliteits AA batterij en bevestigingsmateriaal. Dit uurwerk wordt geleverd exclusief een slinger (slingerstaaf met schijf).

Doordat er van dit uurwerk 4 verschillende aslengtes zijn is het, indien dit uurwerk bedoelt is als vervanger van een defect uurwerk, van belang om deze op te meten. De aslengte is op te meten door het oude uurwerk uit de klok te demonteren en vervolgens van de bovenkant van het uurwerk te meten tot aan het einde van de as, dus gemeten zonder de zwarte kunststof kast. Bekijk eventueel ook de pagina: voorbeeld aslengte opmeten.

Kijk voor de volledige uitleg en aanvullende informatie om te bekijken wat het juiste uurwerk is onderaan op de pagina van de categorie: UURWERKEN

Het uurwerk is geschikt als vervanger voor veel voorkomende klokken van onder andere de merken Hermle, AMS, Junghans, Kienzle, Warmink en UTS. Normaal gesproken worden deze uurwerken geleverd zonder wijzers, omdat deze er vaak nog zijn van het oude uurwerk. Mocht u deze willen ontvangen met zwarte wijzers dan is dit mogelijk door na uw bestelling ons even een e-mail te sturen met het verzoek voor wijzers. Deze worden dan zonder extra kosten bijgeleverd.

Een slinger is eventueel bij te leveren voor een meerprijs, neem hiervoor even contact op.

Verzendkosten € 4,95 vanaf € 75,00 gratis verzending.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Quartz slinger uurwerk aslengte 21 mm
Uw waardering
Stel een vraag
€ 22,50
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
2200-21

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.