Staande klok

Staande klok van hoogwaardig noten gelakt hout met mineraalglas aan de voorkant en zijkanten. De harpslinger, gewichten, sierelementen en wijzerplaat zijn van messing, in de messing wijzerplaat is een sierpatroon verwerkt. De wijzerplaat met Romeinse cijfers geeft de uren, minuten en maanstand weer. Met een Westminster slagwerk ieder kwartier, het slagwerk heeft een automatische nachtuitschakeling en is ook handmatig uit te schakelen. Afmetingen: 196 x 48,5 x 25 cm. Mechanisch 8-daags Duits kwaliteitsuurwerk, gewichten dienen 1x per week te worden opgetrokken. Deze klok is van het Duitse kwaliteitsmerk Hermle. De garantietermijn bedraagt 24 maanden, hierbij kunt u rekenen op onze goede service.

Leveringsinformatie: Wij komen een staande klok na aanschaf graag zelf bij u afleveren en installeren. Hierbij kunt u rekenen op de vakkundigheid en service van een gediplomeerd klokkenbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Wij hanteren tot 100KM vanaf ons bedrijfsadres geen afleverkosten. Voor afstanden verder weg zijn de afleverkosten op aanvraag. Indien deze klok op in voorraad staat op onze website dan kan deze na afspraak met een korte levertijd (circa 5 werkdagen) worden afgeleverd. Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met ons op.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Staande klok
Uw waardering
Stel een vraag
€ 1.995,00
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
01231-030451

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.