Lp klok Amsterdam

Onze hoofdstad Amsterdam, in de volksmond beter bekend als Mokum, is met z’n meer dan een miljoen inwoners tevens de grootste stad van Nederland. Miljoenen toeristen uit de gehele wereld bezoeken de wereldstad Amsterdam met zijn idyllische grachtengordel en de aangrenzende historische, indrukwekkende grachtenpanden. De skyline van Amsterdam omvat een duizelingwekkende reeks aan beroemde gebouwen waaronder het Rijksmuseum, de Stadsschouwburg, het Centraal Station, de Westertoren en het Anne Frank Museum. Amsterdam is ook de thuishaven van de zeer succesvolle voetbalclub Ajax met de Amsterdam Arena als uitvalsbasis. Het is een bruisende stad waar men zich liefst op de fiets of in een bootje verplaatst. Voor eenieder met een plekje in z’n hart voor het mooie Amsterdam is deze lp wandklok een prachtige aanwinst.

Iedere lp wandklok heeft hetzelfde gele tekstlabel zoals afgebeeld. De witte wijzers zijn van metaal. Als basis verwerken we ooit met liefde gebruikte 12 inch langspeelplaten. Lichte, maar unieke gebruikerssporen kunnen hierdoor zichtbaar zijn. Door verwerking van gerecycled materiaal gaan we bovendien gezamenlijk de strijd aan tegen verspilling van kostbare grondstoffen. Afmetingen: Ø 30 x 4 cm. De lp vinyl klok heeft een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Met een slepende secondewijzer die continu draait en niet tikt. Deze kwaliteitsklok wordt geproduceerd in Nederland. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Voor alle klokken gemaakt van lp’s bekijk de categorie: lp klokken

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lp klok Amsterdam
Uw waardering
Stel een vraag
€ 34,95
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
601-3251

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.