Lp klok rockband

Sterrenstatus, roem en faam is binnen de entertainmentindustrie een begrip waar heel hard en langdurig voor wordt gevochten. Het is niet gemakkelijk om boven de rest uit te steken, maar met een paar unieke songs en toepasselijke acts kan een rockband de sterrenstatus verdienen. Alle bandleden zijn daarna “Rockstars”, een titel die de band en de leden tot in de eeuwigheid beroemd maken. Denk maar aan bands als Queen, the Who en the Doors, waarbij het grote talent en harde werk van de artiesten heeft geleid tot een groot aantal monster hits en memorabele optredens. Zij hebben hierdoor de status “Rockstar” dubbel en dwars verdiend. Fans van rock- en popbands vinden vast en zeker een mooi plekje voor deze prachtige en toepasselijke lp wandklok.

Iedere lp wandklok heeft hetzelfde gele tekstlabel zoals afgebeeld. De witte wijzers zijn van metaal. Als basis verwerken we ooit met liefde gebruikte 12 inch langspeelplaten. Lichte, maar unieke gebruikerssporen kunnen hierdoor zichtbaar zijn. Door verwerking van gerecycled materiaal gaan we bovendien gezamenlijk de strijd aan tegen verspilling van kostbare grondstoffen. Afmetingen: Ø 30 x 4 cm. De lp vinyl klok heeft een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Met een slepende secondewijzer die continu draait en niet tikt. Deze kwaliteitsklok wordt geproduceerd in Nederland. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Voor alle klokken gemaakt van lp’s bekijk de categorie: lp klokken

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lp klok rockband
Uw waardering
Stel een vraag
€ 34,95
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
601-3244

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.