Lp klok visser

Vissen is een zeer populaire hobby, beoefend door een inmiddels steeds grotere groep aan liefhebbers. Deze bezigheid wordt door veel beoefenaars gezien als rustgevend, maar voor sommige vissers is er ook een wedstrijdelement. Bij deze competities gaat het bij het vangen om het soort vissen en hoe groot ze zijn. Met de juiste uitrusting, veel ervaring en geduld worden er door sportvissers enorme exemplaren gevangen, gemeten en weer teruggeplaatst in het water. Hetgeen eigenlijk vissers het meeste lokt is de vrijheid en rust die ze ondervinden aan het water in de prachtige, vrije natuur. Bij de vissport is leeftijd onbelangrijk, hierdoor kunnen zowel jong als oud genieten van deze favoriete vrijetijdssport. Het is daarom niet zo gek dat ouders en hun kroost vaak gezamenlijk te zien zijn tijdens visactiviteiten. Sportvissers zullen zeker een plekje in huis of op de sportvisclub hebben voor deze prachtige lp wandklok.

Iedere lp wandklok heeft hetzelfde gele tekstlabel zoals afgebeeld. De witte wijzers zijn van metaal. Als basis verwerken we ooit met liefde gebruikte 12 inch langspeelplaten. Lichte, maar unieke gebruikerssporen kunnen hierdoor zichtbaar zijn. Door verwerking van gerecycled materiaal gaan we bovendien gezamenlijk de strijd aan tegen verspilling van kostbare grondstoffen. Afmetingen: Ø 30 x 4 cm. De lp vinyl klok heeft een quartz uurwerk geleverd inclusief batterij. Met een slepende secondewijzer die continu draait en niet tikt. Deze kwaliteitsklok wordt geproduceerd in Nederland. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Voor alle klokken gemaakt van lp’s bekijk de categorie: lp klokken

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lp klok visser
Uw waardering
Stel een vraag
€ 34,95
IN VOORRAAD - BINNEN 3 WERKDAGEN VERZONDEN.
Artikelnummer
601-3254

Leveringsinformatie:

Bestellingen worden iedere dinsdag en vrijdag verzonden.

De artikelen die in voorraad staan en voor 15.00 uur zijn besteld op dinsdag en vrijdag worden op deze dagen nog verzonden.