Karlsson wekkers

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een wekker moet goed leesbaar zijn

De klok is door de jaren heen een vast onderdeel van de inrichting geworden die vaak in meerdere ruimtes in het huis aanwezig is. De rol van de klok kan ook per ruimte verschillen, omdat het bijvoorbeeld in de woonkamer soms belangrijker is dat de klok er vooral mooi uitziet en past bij de rest van de inrichting, terwijl bijvoorbeeld in de slaapkamer de klok vooral duidelijk leesbaar moet zijn in het donker en hier vaker voor een digitale variant wordt gekozen. Een van de grootste merken in Nederland op het gebied van klokken en wekkers, is Karlsson.

Verschillende designs en materialen

Karlsson is een merk van Nederlandse bodem met tientallen jaren ervaring in de klokkenmarkt. Naast wandklokken en tafelklokken biedt Karlsson ook een ruim assortiment aan wekkers in uiteenlopende designs en met tal van verschillende functies. Op het gebied van materiaalgebruik schuwt Karlsson niet om met baanbrekende designs te komen waarbij er op een tegendraadse manier gebruik wordt gemaakt van materiaal en design. Een goed voorbeeld hiervan is het klassieke design bellenwekker, waarbij er gebruik gemaakt is van licht gekleurd hout, waardoor de klassieke klok een moderne uitstraling krijgt en een aanwinst is voor op elke slaapkamer.

Karlsson is een voorloper

Een wekker is zeer belangrijk bij het creëren en behouden van een gezond en gebalanceerd slaapritme. Door de jaren heen is de wekker behoorlijk doorontwikkeld. Niet alleen op het gebied van het design, maar ook wanneer het gaat over de functionaliteit. Zo zijn er tegenwoordig wekkers te vinden die niet alleen met geluid werken, maar ook met licht. Karlsson is op dit gebied een voorloper en er zijn dan ook diverse wekkers beschikbaar in het assortiment van Karlsson met verschillende functionaliteiten. Naast dat deze wekkers functioneel zijn met de wekfunctie, kunnen ze door het moderne design ook vaak goed alleen als een klok gebruikt worden voor in de woonkamer of keuken.