Mini wekkers

Producten 1-30 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een miniwekker gaat overal mee naar toe

Gezond leven is een hot topic en steeds meer mensen zijn hier dan ook bewust mee bezig. Een van de belangrijkste en simpelste onderdelen van een gezonde levensstijl is genoeg bewegen en voldoende slaap. Wanneer het aankomt op slaap, is vooral het hebben van een ritme en routine een onderschat onderdeel. Het creëren van een routine op het gebied van slapen kan soms lastiger zijn dan het lijkt, omdat niet elke dag er hetzelfde uitziet en de weekenden er niet om vragen om vroeg op te staan. Met het gebruik van een mini wekker is het mogelijk om een slaapritme te behouden en altijd en overal op dezelfde tijd gewekt te worden.

Een miniwekker moet goed afleesbaar zijn

Een miniwekker is een praktische wekker, waarbij er vooral rekening gehouden is met het formaat bij de productie. De meeste miniwekkers werken op batterijen en zijn zeer handig om mee te nemen op reis en op vakantie. In een tent of op een hotelkamer, de miniwekker gaat overal mee naar toe. Er zijn verschillende varianten van miniwekkers, waarbij sommigen analoog zijn en andere een digitaal display hebben. De digitale variant is ook verkrijgbaar met een speciale lichtsensor die er voor zorgt dat deze ook in het donker zeer goed afleesbaar is door het verlichte display. Sommige miniwekkers zijn gemaakt met een inklapconstructie, waarmee de wekker beschermd wordt, zodat deze tijdens het vervoer niet beschadigt. Deze wekkers worden ook wel reiswekkers genoemd.

Verschillende kleuren en designs mini wekkers

De miniwekker is een populair product en het aanbod wordt ook steeds groter. Er zijn tegenwoordig miniwekkers te vinden in veel verschillende designs. De designs verschillen niet alleen op het gebied van vormgeving, maar ook als het gaat om kleur en materiaalgebruik. Sommige miniwekkers zijn ook voorzien van afbeeldingen op de wijzerplaat om de wekker visueel aantrekkelijk te maken. Er zijn diverse mini wekkers beschikbaar, van een houten staande miniwekker, tot een gifgroene kunststof mini wekker. Er is voor iedereen wel een gepaste variant te vinden.