Wandklok 80 cm

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een grote wandklok kan het formaat van de ruimte accentueren

Een klok in huis is in principe onmisbaar en vaak zijn er zelfs meerdere klokken in een huis aanwezig. Het soort klok dat wordt gekozen hangt vaak af van de ruimte waarin deze hangt of staat. Een van de meest populaire varianten, is de zogenaamde wandklok. De wandklok is ook weer onder te verdelen in tal van verschillende subcategorieën. Een variant van de wandklok die vaak goed tot zijn recht komt in een grotere ruimte, zoals een woonkamer of een hal is een grotere wandklok met een breedte of een hoogte van meer dan 80 centimeter.

Wandklok is bepalend voor de uitstraling van de ruimte

De vorm van de klok is belangrijk voor de uiteindelijke uitstraling van de ruimte, omdat vooral bij grote klokken de vorm van de klok de ruimte verder kan accentueren. Een klok die een langgerekte vorm heeft, zoals bijvoorbeeld een wandklok met een slinger, kan de hoogte van een ruimte accentueren en is eventueel geschikt om op een korte muur te hangen, terwijl een meer brede klok, zoals een wandklok met een wereldkaart weer meer geschikt is voor een lange en brede muur. Een grote wandklok is dan ook niet alleen zeer populair om te gebruiken voor in huis, maar ook in de openbare ruimtes of in kantoorpanden kan een grote wandklok zeer geschikt zijn.

Grotere formaat wandklokken te verkrijgen in diverse designs

Er zitten meerdere voordelen verbonden aan een wandklok die deze klok zo geliefd maken. Een wandklok is namelijk vaak zeer goed zichtbaar en af te lezen vanuit verschillende hoeken. Een ander voordeel aan het gebruik van een wandklok, is dat het mogelijk is om een grote invloed te maken op de uitstraling van het interieur, zonder hier veel ruimte voor in beslag te nemen. De grotere formaten van wandklokken zijn te verkrijgen in diverse soorten en stijlen van moderne designer varianten tot de meer klassieke houten slingerklok modellen.

De verschillende formaten zijn te bekijken in de volgende categorieën:
Wandklok 30 cm
Wandklok 40 cm
Wandklok 50 cm
Wandklok 60 cm
Wandklok 70 cm
Wandklok 80 cm