Kinderwekkers

Producten 1-30 van 49

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kinderwekkers

De collectie kinderwekkers bestaat uit uiteenlopende modellen voor jongens en meisjes. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind kan ook de behoefte variëren. Voor de jongere kinderen die een slaaptraining volgen, is het vaak beter om een wekker te kopen in plaats van een klok. Een wekker vertelt hen wanneer het tijd is om te slapen en wanneer het tijd is om wakker te worden. Hierdoor kunnen ouders met een beetje geluk ook zelf wat langer blijven liggen. Door de variatie in kleuren, functionaliteit en thema’s zijn er veel mogelijkheden om een leuke kinderwekker uit te kiezen.

Waarom een kinderwekker?

Een kinderwekker dient zowel leuk als functioneel te zijn. U bent waarschijnlijk op zoek naar meer dan alleen een simpele klok op het nachtkastje van uw kind. Net als bij een kinderklok is het dan ook belangrijk dat uw kind de cijfers goed kan lezen. Het kind dient de wekker makkelijk zelf te kunnen instellen en uiteraard is het ook belangrijk dat de wekker makkelijk uitgezet kan worden zodra hij afgaat.

Behalve dat ze leuk zijn met alle keuzes en kleuren die beschikbaar zijn, zijn ze ook enorm leerzaam en kunnen ze uw kind leren de tijd te lezen en met tijd om te gaan. Met name door de duidelijke indeling van de wijzerplaat kan deze speciale wekker kinderen extra ondersteunen bieden. Het is ook een goede manier om een kind het verschil te leren tussen een analoge klok en een digitale klok.

Wekkers zijn dus zowel goed voor de ouders, als voor een kind zelf. Een mooie kinderwekker kan er voor zorgen dat zowel een kind als de ouders aan de juiste hoeveelheid nachtrust komen.

Aanbevelingen bij het kopen van een kinderwekker

U wilt er voor zorgen dat de wekker die u kiest geschikt is voor uw kind. Het is belangrijk dat uw kind de stijl van de wekker leuk vindt. Uzelf dient vooral te kijken naar hoe duidelijk de cijfers zichtbaar zijn om de tijd er goed mee te kunnen aflezen. De leeftijd van uw kind en hoe ver hij/zij in zijn/haar ontwikkeling is speelt dan ook zeker mee in het maken van de juiste keuze.

Thematische wekkers spreken uw kind waarschijnlijk sneller aan dan de wekkers met een algemene weergave. Let er echter wel op dat in het geval van een thematische kinderwekker het voor kan komen dat het moeilijker voor uw kind kan zijn om de tijd daadwerkelijk af te lezen.

Een nieuwe wekker voor uw kind met garantie

Bij de zoektocht naar een nieuwe kinderwekker is het vaak van belang dat de kwaliteit goed is. De wekkers in onze collectie hebben verschillende prijzen, maar deze lopen niet zo ver uiteen dat dit de keuze veel kan beïnvloeden, hierdoor is het gemakkelijker om de gehele collectie te bekijken om de mooiste wekker voor in de kinderkamer van uw kind te vinden. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat u hier uitsluitend kinderwekkers van hoge kwaliteit vindt. Wij leveren alle wekkers inclusief een bijbehorende kwaliteitsbatterij en met 24 maanden garantie. Ook zijn wij een gediplomeerd klokkenbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring, waardoor u kunt rekenen op onze goede service en advies bij de aanschaf van een mooie wekker voor uw kind.