Zilveren klokken

Producten 1-30 van 203

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zilver is een geliefde kleur

Een klok vormt een belangrijk onderdeel van het interieur thuis of op kantoor. De klok heeft uiteraard als voornaamste reden dat deze de tijd weergeeft en makkelijk af te lezen is, maar door de jaren heen is de uitstraling van de klok ook aanzienlijk belangrijker geworden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer verschillende soorten klokken in uiteenlopende designs uitgebracht worden. Een kleur die hierbij erg populair is en klasse en stijl uitstraalt, is zilver. Zilver is een erg geliefde kleur, omdat deze stijlvol is en goed combineert op zowel traditionele als moderne designs klokken.

Zilveren klok past vrijwel overal

Bij een zilveren klok valt te denken aan veel verschillende varianten die al dan niet gedeeltelijk of volledig zilver gekleurd zijn. Zilver is voor veel mensen een aansprekende kleur, omdat dit een kleur is die erg mooi schijnt en tegelijkertijd ook zeer goed te combineren is met verschillende andere kleuren. Een zilveren klok is dan ook vrijwel altijd eenvoudig in te passen in diverse interieurstijlen. Door de lichte kleur neemt de klok visueel gezien niet veel ruimte in, maar springt deze desondanks goed in het oog op een positieve manier.

Zilver combineert goed met andere materialen

Er zijn klokken waarbij de wijzers en de cijfers zilverkleurig zijn, maar er zijn ook varianten waarbij de volledige klok zilverkleurig is, inclusief de wijzerplaat, zoals bij een zilverkleurige design klok. Ook in de categorie van meer traditionele modellen die in een modern jasje zijn gestoken is zilver terug te vinden, zoals bijvoorbeeld bij de wandklok met slinger. Zilveren klokken staan vaak voor een strakke en stijlvolle look, waarbij meerdere materialen gebruikt worden. Zo gaat zilver bijvoorbeeld heel goed samen met een glazen wijzerplaat. Zilveren klokken zijn beschikbaar in zowel wandklok-varianten, als ook in wekker-vorm of als tafelklok.

De kleuren zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:
Blauwe klokken
Gouden klokken
Groene klokken
Rode klokken
Roze klokken
Witte klokken
Zilveren klokken
Zwarte klokken