Klein klokje

Producten 1-30 van 167

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een klein klokje is in elk interieur in te passen

De klok heeft de afgelopen tientallen jaren behoorlijk wat ontwikkelingen doorgemaakt. De rol van de klok is veranderd, maar door de ruime variatie aan designs is de klok niet minder populair geworden. Hoewel we tegenwoordig de tijd ook van onze smartwatches en telefoons aflezen, hangt er nog steeds in vrijwel elk huishouden in Nederland een klok. Er zijn door de aanhoudende populariteit steeds meer verschillende soorten klokken beschikbaar. Niet iedereen heeft evenveel ruimte voor een klok in huis of op kantoor en daarom komen kleine klokjes dan ook vaak voor. De kleine klok, ook wel miniklok genoemd, is in bijna elk interieur in te passen.

De mini klok is ideaal voor studenten of op kantoor

Wanneer men voor het eerst op zichzelf gaat wonen, heeft men meestal niet een grote woning of kamer. Toch is het aardig om de ruimte aan te kleden met een leuke klok. Een kleine wandklok past vrijwel altijd en geeft de ruimte een speels karakter en is daarnaast ook nog eens zeer praktisch. Ook op kantoor is een kleine tafelklok vaak een welkome aanvulling in het interieur. Zo kunt u een kleine tafelklok op het bureau of op de tafel zetten waaraan u misschien cliënten ontvangt of kunt u de klok een plek in een open kast geven. Op deze manier is altijd de tijd te zien en gemakkelijk in de gaten te houden of een afspraak niet te lang duurt.

Een miniklokje is ideaal om mee op reis te nemen

Op vakantie kan het erg fijn zijn om niet de hele tijd de telefoon bij de hand te hebben om goed tot rust te komen, en ook het meenemen van een waardevol horloge is niet altijd gewenst. Een miniklokje kan dan ook een uitkomst zijn wanneer u op vakantie gaat. Of de bestemming een hotel, appartement of camping is, een klein klokje komt altijd wel van pas. Onze webwinkel biedt tal van verschillende mini klokjes aan, waarbij een gedeelte van de collectie ideaal is om mee op reis te nemen. Het merendeel van de klokjes zijn op voorraad, deze worden allemaal geleverd inclusief 24 maanden garantie.