Zwarte klokken

Producten 1-30 van 139

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwarte klokken zijn erg in trek

De klok is een onmisbaar onderdeel van het interieur. Het maakt niet uit of het nou op kantoor is of gewoon thuis in de woon- of slaapkamer, de klok is vrijwel overal terug te vinden. Door de jaren heen is het assortiment aan verschillende klokken behoorlijk toegenomen en heeft de consument steeds meer te kiezen. Steeds meer webwinkels hebben een groot aanbod aan klokken in verschillende kleuren en designs. Een van de meest populaire kleuren op het gebied van klokken, is de kleur zwart. Zwarte klokken zijn vaak stijlvol en zijn daarnaast goed te combineren en in te passen binnen diverse interieur stijlen.

Groot assortiment beschikbaar in zwart

Vanwege het feit dat zwarte klokken zo populair zijn, is ook het assortiment van dit soort klokken een van de grootsten. Een van het meest geliefde type klokken in het zwart is de muurklok die ook nog eens erg praktisch is, omdat er vrijwel altijd een plek voor te vinden is. De zwarte kleur breekt vaak ook de muur op en zorgt voor een mooi contrast met de vaak lichter gekleurde muren in de ruimte, waardoor de klok geaccentueerd wordt.

Diverse designs en thema’s

Bij verschillende kleuren klokken wordt de kleur vrijwel alleen maar gebruikt voor de frames en eventuele accenten aan de klok en blijft de wijzerplaat vaak wit. Met zwart is er echter veel meer mogelijk en kan er ook worden gekozen voor een zwarte wijzerplaat met contrasterende kleuren, cijfers en wijzers. Zwarte klokken zijn bovendien te vinden in verschillende thema’s en designs van een doe-het-zelf klok tot een wandklok met een Wilde Westen thema. Ook in het soort klokken valt er voldoende te kiezen en zijn er naast muurklokken ook zwarte klokken als tafelklok of slingerklok te vinden.

De kleuren zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:
Blauwe klokken
Gouden klokken
Groene klokken
Rode klokken
Roze klokken
Witte klokken
Zilveren klokken
Zwarte klokken